Educació Visual i Plàstica

Aquest blog està dirigit als alumnes de l'assignatura de plàstica del Col·legi Ntra. Sra. de la Consolació d'Eivissa. La idea és dinamitzar les classes treballant el blog i amb el blog. Aquí trobareu el vostres treballs penjats, links interessants relacionats amb el món de l'art, exercicis per fer, etc, és a dir, tot allò que ens serveixi per entendre millor què és l'art, com el podem conèixer, què ens pot aportar, i el millor de tot: com podem nosaltres ser tots uns artistes. Anem per feina!!

diumenge, 27 d’octubre del 2013

VISITA AL MUSEU PUGET

Els alumnes de 1r d'ESO visitaren el Museu Puget els dies 15 i 16 d'octubre. Allí assistiren a una visita guiada i a un taller, on tenien la possibilitat de fer un punt de llibre, d'aprendre sobre tècniques artístiques i/o copiar qualsevol dels quadres que hi havia. Les tres possibilitats varen ser ateses pels alumnes, aquí us deixem unes mostres del que realitzaren. També algun testimoni personal de la visita.



On wednesday we gone to the Museum Puget, it is located in Dalt Vila. We made a studio of draw. There explicated us the pieces of painters from Eivissa: Narcís Puget Riquer and Narcís Puget Viñas (father and son). We saw the pictures: landscapes and personalities from Eivissa (oils and watercolors paintings). It's very nice. We had a good time
                                            Ariadna Canals 1st ESO

La excursión al Museo Puget me pareció muy entretenida. Nos explicaron las características de la casa. Vimos todas las obras de arte de los Puget. Nos explicaron como fueron hechas, la historia de los Puget y hicimos un taller de pintura.
                                            Luis Marí 1º ESO

Varem anar a dalt de Dalt Vila i varem entrar al museu. Una dona molt simpàtica es va presentar i ens va ensenyar el museu. Estava tot ple de quadres de gent i de paisatges fets amb diferents pintures. Els quadres eren increibles. Des del museu es veia el port d'Eivissa i la ciutat, hi havia unes vistes espectaculars. Tots varem disfrutar molt. Al final de tot varem fer un taller de pintura. Va ser divertit.
                                                                                                                       Marta Saez 1r ESO